Zdjęcia produktu


John wiley & sons inc Science of cooking: understanding the biology and chemistry behind food and cooking (John Wiley & Sons Inc)

(2016 / 544 / miękka / 9781118674208)
Literatura obcojęzyczna John Wiley & Sons Inc
Dostepność na dzień 18.12.2024: w magazynie

Promocyjna oferta cenowa:

340,64 zł
Sklep Libristo.pl
Przejdź do sklepu Najlepsza oferta w bazie!
Przejdź do sklepu 340,64 zł - najtaniej w bazie!

Prezentowana oferta sklepu Libristo.pl jest najbardziej atrakcyjna cenowo spośród setek sklepów internetowych w naszej bazie. Przeglądaj pełny ranking cen i ofert Porównanie cen następuje w czasie rzeczywistym.

Recenzje i opinie

Opis produktu John wiley & sons inc Science of cooking: understanding...

Written as a textbook with an online laboratory manual for students and adopting faculties, this work is intended for non-science majors / liberal studies science courses and will cover a range of scientific principles of food, cooking and the science of taste and smell. Chapters include: The Science of Food and Nutrition of Macromolecules; Science of Taste and Smell; Milk, Cream, and Ice Cream, Metabolism and Fermentation; Cheese, Yogurt, and Sour Cream; Browning; Fruits and Vegetables; Meat, Fish, and Eggs; Dough, Cakes, and Pastry; Chilies, Herbs, and Spices; Beer and Wine; and Chocolate, Candy and Other Treats. Each chapters begins with biological, chemical, and /or physical principles underlying food topics, and a discussion of what is happening at the molecular level. This unique approach is unique should be attractive to chemistry, biology or biochemistry departments looking for a new way to bring students into their classroom. There are no pre-requisites for the course and the work is appropriate for all college levels and majors.

Dane oraz specyfikacja:

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2017

  • Science of Cooking: Understanding the Biology and Chemistry Behind Food and Cooking (sklep Libristo.pl)
    340,64 zł Sklep Libristo.pl
    Przejdź do sklepu

W naszym rankingu znajduje się 1 promocyjnych ofert w cenie 340,64 zł.

Opinie i recenzje użytkowników

Dodaj opinie lub recenzję dla John wiley & sons inc Science of cooking: understanding the biology and chemistry behind food and cooking. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.

Produkty powiązane

Inne w kategorii Literatura obcojęzyczna