Zdjęcia produktu


Handbook of making sake, shochu, koji, amazake, miso, natto, mirin and more: foundation of japanese foods (Createspace Independent Publishing Platform)

(2018 / 106 / miękka / 9781983689833)
Literatura obcojęzyczna Createspace Independent Publishing Platform
Dostepność na dzień 16.11.2024: w magazynie

Promocyjna oferta cenowa:

63,13 zł
Sklep Libristo.pl
Przejdź do sklepu Najlepsza oferta w bazie!
Przejdź do sklepu 63,13 zł - najtaniej w bazie!

Prezentowana oferta sklepu Libristo.pl jest najbardziej atrakcyjna cenowo spośród setek sklepów internetowych w naszej bazie. Przeglądaj pełny ranking cen i ofert Porównanie cen następuje w czasie rzeczywistym.

Recenzje i opinie

Opis produktu Handbook of making sake, shochu, koji, amazake, miso,...

The foods and drinks derived from koji, which is the rice fermented by aspergillus orizae, are the foundation of Japanese foods, which include sake, shochu, sakekasu, miso, mirin, amazake, soy sauce and shio koji. All of the drinks and foods derived from k

Dane oraz specyfikacja:

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2017

  • Handbook of Making Sake, Shochu, Koji, Amazake, Miso, Natto, Mirin and More: Foundation of Japanese Foods (sklep Libristo.pl)
    63,13 zł Sklep Libristo.pl
    Przejdź do sklepu

W naszym rankingu znajduje się 1 promocyjnych ofert w cenie 63,13 zł.

Opinie i recenzje użytkowników

Dodaj opinie lub recenzję dla Handbook of making sake, shochu, koji, amazake, miso, natto, mirin and more: foundation of japanese foods. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.

Produkty powiązane

Inne w kategorii Literatura obcojęzyczna