Zdjęcia produktu


Ferment: A Guide to the Ancient Art of Culturing Foods, from Kombucha to Sourdough (Fermented Foods Cookbooks, Food Preservation, Fermenting Recipes) (Chronicle Books)

(2019 / 272 / twarda / 9781452175171)
Literatura obcojęzyczna Chronicle Books
Dostepność na dzień 18.12.2024: w magazynie

Promocyjna oferta cenowa:

105,83 zł
Sklep Libristo.pl
Przejdź do sklepu Najlepsza oferta w bazie!
Przejdź do sklepu 105,83 zł - najtaniej w bazie!

Prezentowana oferta sklepu Libristo.pl jest najbardziej atrakcyjna cenowo spośród setek sklepów internetowych w naszej bazie. Przeglądaj pełny ranking cen i ofert Porównanie cen następuje w czasie rzeczywistym.

Recenzje i opinie

Opis produktu Ferment: A Guide to the Ancient Art of Culturing Foods,...

A gorgeous and inspiring resource on fermenting for cooks of all skill levels 120+ recipes for familiar and lesser-known cultured foods: Celebrated the world over for their health benefits and dynamic flavors, cultured and fermented food

Dane oraz specyfikacja:

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2017

  • Ferment: A Guide to the Ancient Art of Culturing Foods, from Kombucha to Sourdough (Fermented Foods Cookbooks, Food Preservation, Fermenting Recipes) (sklep Libristo.pl)
    105,83 zł Sklep Libristo.pl
    Przejdź do sklepu

W naszym rankingu znajduje się 1 promocyjnych ofert w cenie 105,83 zł.

Opinie i recenzje użytkowników

Dodaj opinie lub recenzję dla Ferment: A Guide to the Ancient Art of Culturing Foods, from Kombucha to Sourdough (Fermented Foods Cookbooks, Food Preservation, Fermenting Recipes). Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.

Produkty powiązane

Inne w kategorii Literatura obcojęzyczna