Zdjęcia produktu


The Basics of Making Homemade Cheese: How to Make and Store Hard and Soft Cheeses, Yogurt, Tofu, Cheese Cultures, and Vegetable Rennet (Independently Published)

(2020 / 72 / miękka / 9798623092397)
Literatura obcojęzyczna Independently Published
Dostepność na dzień 15.11.2024: w magazynie

Promocyjna oferta cenowa:

30,40 zł
Sklep Libristo.pl
Przejdź do sklepu Najlepsza oferta w bazie!
Przejdź do sklepu 30,40 zł - najtaniej w bazie!

Prezentowana oferta sklepu Libristo.pl jest najbardziej atrakcyjna cenowo spośród setek sklepów internetowych w naszej bazie. Przeglądaj pełny ranking cen i ofert Porównanie cen następuje w czasie rzeczywistym.

Recenzje i opinie

Opis produktu The Basics of Making Homemade Cheese: How to Make and...

Do you want to learn how to make your own cheese but don't know where to start? The Basics of Making Homemade Cheese is a practical guide that shares simple yet practical knowledge which covers everything you need to start learning how to make

Dane oraz specyfikacja:

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2017

  • The Basics of Making Homemade Cheese: How to Make and Store Hard and Soft Cheeses, Yogurt, Tofu, Cheese Cultures, and Vegetable Rennet (sklep Libristo.pl)
    30,40 zł Sklep Libristo.pl
    Przejdź do sklepu

W naszym rankingu znajduje się 1 promocyjnych ofert w cenie 30,40 zł.

Opinie i recenzje użytkowników

Dodaj opinie lub recenzję dla The Basics of Making Homemade Cheese: How to Make and Store Hard and Soft Cheeses, Yogurt, Tofu, Cheese Cultures, and Vegetable Rennet. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.

Produkty powiązane

Inne w kategorii Literatura obcojęzyczna