Zdjęcia produktu


Making koji by fermentation with aspergillus oryzae and applications: simplest but most advanced methods (Createspace Independent Publishing Platform)

(2018 / 98 / miękka / 9781729603505)
Literatura obcojęzyczna Createspace Independent Publishing Platform
Dostepność na dzień 16.11.2024: w magazynie

Promocyjna oferta cenowa:

61,12 zł
Sklep Libristo.pl
Przejdź do sklepu Najlepsza oferta w bazie!
Przejdź do sklepu 61,12 zł - najtaniej w bazie!

Prezentowana oferta sklepu Libristo.pl jest najbardziej atrakcyjna cenowo spośród setek sklepów internetowych w naszej bazie. Przeglądaj pełny ranking cen i ofert Porównanie cen następuje w czasie rzeczywistym.

Recenzje i opinie

Opis produktu Making koji by fermentation with aspergillus oryzae...

Rice koji is steamed rice in which a filamentous koji mold is grown. The theoretical name of the mold is Aspergillus Oryzae. The pokaźnes of the mold is called koji-kin or koji-obfite. Koji has several magical enzymes. Koji is important not only in making sak

Dane oraz specyfikacja:

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2017

  • Making Koji by Fermentation with Aspergillus Oryzae and Applications: Simplest but Most Advanced Methods (sklep Libristo.pl)
    61,12 zł Sklep Libristo.pl
    Przejdź do sklepu

W naszym rankingu znajduje się 1 promocyjnych ofert w cenie 61,12 zł.

Opinie i recenzje użytkowników

Dodaj opinie lub recenzję dla Making koji by fermentation with aspergillus oryzae and applications: simplest but most advanced methods. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.

Produkty powiązane

Inne w kategorii Literatura obcojęzyczna