Zdjęcia produktu


Note-by-note cooking (Columbia University Press)

(2014 / 272 / twarda / 9780231164863)
Literatura obcojęzyczna Columbia University Press
Dostepność na dzień 18.12.2024: w magazynie

Promocyjna oferta cenowa:

123,20 zł
Sklep Libristo.pl
Przejdź do sklepu Najlepsza oferta w bazie!
Przejdź do sklepu 123,20 zł - najtaniej w bazie!

Prezentowana oferta sklepu Libristo.pl jest najbardziej atrakcyjna cenowo spośród setek sklepów internetowych w naszej bazie. Przeglądaj pełny ranking cen i ofert Porównanie cen następuje w czasie rzeczywistym.

Recenzje i opinie

Opis produktu Note-by-note cooking

Note-by-Note Cooking is a landmark in the annals of gastronomy, liberating cooks from the constraints of traditional ingredients and methods through the use of pure molecular compounds. 1-Octen-3-ol, which has a scent of wild mushrooms; limonene, a colorless liquid hydrocarbon that has the smell of citrus; sotolon, whose fragrance at high concentrations resembles curry and at low concentrations, maple syrup or sugar; tyrosine, an odorless but flavorful amino acid present in cheese -- these and many other substances, some occurring in nature, some synthesized in the laboratory -- make it possible to create novel tastes and flavors in the same way that elementary sound waves can be combined to create new sounds.

Note-by-note cooking promises to add unadulterated nutritional value to dishes of all kinds, actually improving upon the health benefits of so-called natural foods. Cooking with molecular compounds will be far more energy efficient and environmentally sustainable than traditional techniques of cooking.

This new way of thinking about food heralds a phase of culinary evolution on which the long-term survival of a growing human population depends.Herve This clearly explains the properties of naturally occurring and synthesized compounds, dispels a host of misconceptions about the place of chemistry in cooking, and shows why note-by-note cooking is an obvious -- and inevitable -- extension of his earlier pioneering work in molecular gastronomy.

An appendix contains a representative selection of recipes, vividly illustrated in color.

Dane oraz specyfikacja:

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2017

  • Note-by-Note Cooking (sklep Libristo.pl)
    123,20 zł Sklep Libristo.pl
    Przejdź do sklepu

W naszym rankingu znajduje się 1 promocyjnych ofert w cenie 123,20 zł.

Opinie i recenzje użytkowników

Dodaj opinie lub recenzję dla Note-by-note cooking. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.

Produkty powiązane

Inne w kategorii Literatura obcojęzyczna