Zdjęcia produktu


Science and practice of cheese-making: a treatise on the manufacture of american cheddar cheese and other varieties, intended as a text-book for the u (APPLEWOOD)

(2001 / 516 / miękka / 9781429010733)
Literatura obcojęzyczna APPLEWOOD
Dostepność na dzień 28.12.2024: w magazynie

Promocyjna oferta cenowa:

130,97 zł
Sklep Libristo.pl
Przejdź do sklepu Najlepsza oferta w bazie!
Przejdź do sklepu 130,97 zł - najtaniej w bazie!

Prezentowana oferta sklepu Libristo.pl jest najbardziej atrakcyjna cenowo spośród setek sklepów internetowych w naszej bazie. Przeglądaj pełny ranking cen i ofert Porównanie cen następuje w czasie rzeczywistym.

Recenzje i opinie

Opis produktu Science and practice of cheese-making: a treatise on...

Van Slyke and Publow's 1913 work is a comprehensive source of information on American cheese-making. A vital reference for anyone interested in making cheese.

Dane oraz specyfikacja:

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2017

  • Science and Practice of Cheese-Making: A Treatise on the Manufacture of American Cheddar Cheese and Other Varieties, Intended as a Text-Book for the U (sklep Libristo.pl)
    130,97 zł Sklep Libristo.pl
    Przejdź do sklepu

W naszym rankingu znajduje się 1 promocyjnych ofert w cenie 130,97 zł.

Opinie i recenzje użytkowników

Dodaj opinie lub recenzję dla Science and practice of cheese-making: a treatise on the manufacture of american cheddar cheese and other varieties, intended as a text-book for the u. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.

Produkty powiązane

Inne w kategorii Literatura obcojęzyczna