Zdjęcia produktu


Miso, tempeh, natto and other tasty ferments: a step-by-step guide to fermenting grains and beans for umami and health (Storey Publishing LLC)

(2019 / 396 / miękka / 9781612129884)
Literatura obcojęzyczna Storey Publishing LLC
Dostepność na dzień 18.12.2024: w magazynie

Promocyjna oferta cenowa:

100,57 zł
Sklep Libristo.pl
Przejdź do sklepu Najlepsza oferta w bazie!
Przejdź do sklepu 100,57 zł - najtaniej w bazie!

Prezentowana oferta sklepu Libristo.pl jest najbardziej atrakcyjna cenowo spośród setek sklepów internetowych w naszej bazie. Przeglądaj pełny ranking cen i ofert Porównanie cen następuje w czasie rzeczywistym.

Recenzje i opinie

Opis produktu Miso, tempeh, natto and other tasty ferments: a step-by-step...

2020 IACP Cookbook Award Finalist Best-selling fermentation authors Kirsten and Christopher Shockey explore a whole new realm of probiotic superfoods with Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments. This in-depth handbook offers accessib

Dane oraz specyfikacja:

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2017

  • Miso, Tempeh, Natto and Other Tasty Ferments: A Step-by-Step Guide to Fermenting Grains and Beans for Umami and Health (sklep Libristo.pl)
    100,57 zł Sklep Libristo.pl
    Przejdź do sklepu

W naszym rankingu znajduje się 1 promocyjnych ofert w cenie 100,57 zł.

Opinie i recenzje użytkowników

Dodaj opinie lub recenzję dla Miso, tempeh, natto and other tasty ferments: a step-by-step guide to fermenting grains and beans for umami and health. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.

Produkty powiązane

Inne w kategorii Literatura obcojęzyczna