Zdjęcia produktu


Home sausage making, 4th edition: from fresh and cooked to smoked, dried, and cured: 100 specialty recipes (STOREY PUB)

(2017 / 376 / twarda / 9781612129853)
Literatura obcojęzyczna STOREY PUB
Dostepność na dzień 19.12.2024: w magazynie

Promocyjna oferta cenowa:

116,55 zł
Sklep Libristo.pl
Przejdź do sklepu Najlepsza oferta w bazie!
Przejdź do sklepu 116,55 zł - najtaniej w bazie!

Prezentowana oferta sklepu Libristo.pl jest najbardziej atrakcyjna cenowo spośród setek sklepów internetowych w naszej bazie. Przeglądaj pełny ranking cen i ofert Porównanie cen następuje w czasie rzeczywistym.

Recenzje i opinie

Opis produktu Home sausage making, 4th edition: from fresh and cooked...

Home Sausage Making is the most comprehensive go-to reference on the subject -- and the re-designed fourth edition is better than ever, with 60 percent new and updated recipes, the most current guidelines for popular charcuterie techniques such as d

Dane oraz specyfikacja:

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2017

  • Home Sausage Making, 4th Edition: From Fresh and Cooked to Smoked, Dried, and Cured: 100 Specialty Recipes (sklep Libristo.pl)
    116,55 zł Sklep Libristo.pl
    Przejdź do sklepu

W naszym rankingu znajduje się 1 promocyjnych ofert w cenie 116,55 zł.

Opinie i recenzje użytkowników

Dodaj opinie lub recenzję dla Home sausage making, 4th edition: from fresh and cooked to smoked, dried, and cured: 100 specialty recipes. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.

Produkty powiązane

Inne w kategorii Literatura obcojęzyczna