Zdjęcia produktu


History of Food 2e (John Wiley and Sons Ltd)

(2008 / 776 / twarda / 9781405181198)
Literatura obcojęzyczna John Wiley and Sons Ltd
Dostepność na dzień 18.12.2024: w magazynie

Promocyjna oferta cenowa:

168,28 zł
Sklep Libristo.pl
Przejdź do sklepu Najlepsza oferta w bazie!
Przejdź do sklepu 168,28 zł - najtaniej w bazie!

Prezentowana oferta sklepu Libristo.pl jest najbardziej atrakcyjna cenowo spośród setek sklepów internetowych w naszej bazie. Przeglądaj pełny ranking cen i ofert Porównanie cen następuje w czasie rzeczywistym.

Recenzje i opinie

Opis produktu History of Food 2e

The story of cuisine and the social history of eating is a fascinating one, and Maguelonne Toussaint-Samat covers all its aspects in this classic history.* New expanded edition of a classic book, originally published to great critical acclaim from Raymond Blanc, The New York Times, The Sunday Telegraph, The Independent and more* Tells the story of man's relationship with food from earliest times to the present day* Includes a new foreword żeby acclaimed food writer Betty Fussell, a preface by the author, updated bibliography, and a new chapter bringing the story up to date* New edition in jacketed hardback, with c.70 illustrations and a new glossy color plate section "Indispensable, and an endlessly fascinating book.

The view is staggering. Not a book to digest at one or several sittings. Savor it instead, one small slice at a time, accompanied żeby a very fine wine." -New York Times "This book is not only impressive for the knowledge it provides, it is unique in its integration of historical anecdotes and factual data.

It is a marvellous reference to a great many topics." -Raymond Blanc "Quirky, encyclopaedic, and hugely entertaining. A delight."-Sunday Telegraph "It's the best book when you are looking for very clear but interesting stories.

Everything is cross-referenced to an extraordinary degree, which is great because the information given is so complex and interweaving." -The Independent "A History of Food is a monumental work, a prodigious feat of careful scholarship, patient research and attention to detail.

Full of astonishing but insufficiently known facts." -Times Higher Education Supplement

Dane oraz specyfikacja:

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2017

  • History of Food 2e (sklep Libristo.pl)
    168,28 zł Sklep Libristo.pl
    Przejdź do sklepu

W naszym rankingu znajduje się 1 promocyjnych ofert w cenie 168,28 zł.

Opinie i recenzje użytkowników

Dodaj opinie lub recenzję dla History of Food 2e. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.

Produkty powiązane

Inne w kategorii Literatura obcojęzyczna