Zdjęcia produktu


The noma guide to fermentation (Artisan)

(2018 / 440 / twarda / 9781579657185)
Literatura obcojęzyczna Artisan
Dostepność na dzień 18.12.2024: w magazynie

Promocyjna oferta cenowa:

128,76 zł
Sklep Libristo.pl
Przejdź do sklepu Najlepsza oferta w bazie!
Przejdź do sklepu 128,76 zł - najtaniej w bazie!

Prezentowana oferta sklepu Libristo.pl jest najbardziej atrakcyjna cenowo spośród setek sklepów internetowych w naszej bazie. Przeglądaj pełny ranking cen i ofert Porównanie cen następuje w czasie rzeczywistym.

Recenzje i opinie

Opis produktu The noma guide to fermentation

New York Times Bestseller Named one of the Best Cookbooks of the Year by the Chicago Tribune, New York Times, Boston Globe, San Francisco bronicle, Atlanta Journal-Constitution, Houston chronicle, Esquire, GQ, Eater, and more Named one of the Best Cookbooks to Give as Gifts żeby Food & Wine, Bon Appétit, Esquire, Field & Stream, New York Magazine’s The Strategist, The Daily Beast, Eater, Vogue, Business Insider, GQ, Epicurious, and more "An indispensable manual for home cooks and pro chefs." —Wired At Noma—four times named the world’s best restaurantEvery dish includes some form of fermentation, whether it’s a bright hit of vinegar, a deeply savory miso, an electrifying drop of garum, or the sweet intensity of black garlic.

Fermentation is one of the foundations behind Noma’s extraordinary flavor profiles. Now René Redzepi, chef and co-owner of Noma, and David Zilber, the chef who runs the restaurant’s acclaimed fermentation lab, share never-before-revealed techniques to creating Noma’s extensive pantry of ferments.

And they do so with a book conceived specifically to share their knowledge and techniques with home cooks. With more than 500 step-by-step photographs and illustrations, and with every recipe approachably written and meticulously tested, The Noma Guide to Fermentation takes readers far beyond the typical kimchi and sauerkraut to include koji, kombuchas, shoyus, misos, lacto-ferments, vinegars, garums, and black fruits and vegetables.

And—perhaps even more important—it shows how to use these game-changing pantry ingredients in more than 100 original recipes. Fermentation is already building as the most significant new direction in food (and health).With The Noma Guide to Fermentation, it’s about to be taken to a whole new level.

Dane oraz specyfikacja:

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2017

  • The Noma Guide to Fermentation (sklep Libristo.pl)
    128,76 zł Sklep Libristo.pl
    Przejdź do sklepu

W naszym rankingu znajduje się 1 promocyjnych ofert w cenie 128,76 zł.

Opinie i recenzje użytkowników

Dodaj opinie lub recenzję dla The noma guide to fermentation. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.

Produkty powiązane

Inne w kategorii Literatura obcojęzyczna