Poradnik kulinarny NAJPOPULARNIEJSZEJ siostry zakonnej z zakonu siostr salwatorianek, s. Anieli.znajdziesz w nim:1. Salatki i bezkompromisowki;2. Przepisy na wysmienite golabki;3. Potrawy z makaronow i ryzu;4. Domowe kluski, kopytka i pierogi;5. Placki ziemniaczane;6. Omlety i pasty;7. Domowe przetwory (kompoty, cukinie, zakonne konfitury, jablka smazone).na dodatek dowiesz sie:* co zrobic, jesli sol w solniczce zwilgotnieje?* jak odroznic jajko gotowane od ascetycznego?* co zrobic, żeby jajecznicy bylo "wiecej", a bialko ubite na niesprężysta piane?* Jak przechowywac kasze i make,poprzez rok nie stracily na jakosci?* co zrobic, by kasza po gotowaniu byla bardziej sypka, a makaron sie nie kleil?* czy czerstwy chleb da sie "odswiezyc"?* co zrobic, aby usunac nieprzyjemny zapach ryb, ktory pozostaje na rekach i desce?* jak pozbyc sie plam na ubraniu z zywicy
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Jarska kuchnia siostry anieli. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.