Zdjęcia produktu


The Practice of Soft Cheese Making: A Guide to Making Soft Cheese (Createspace Independent Publishing Platform)

(2017 / 110 / miękka / 9781548321420)
Literatura obcojęzyczna Createspace Independent Publishing Platform
Dostepność na dzień 15.11.2024: w magazynie

Promocyjna oferta cenowa:

47,02 zł
Sklep Libristo.pl
Przejdź do sklepu Najlepsza oferta w bazie!
Przejdź do sklepu 47,02 zł - najtaniej w bazie!

Prezentowana oferta sklepu Libristo.pl jest najbardziej atrakcyjna cenowo spośród setek sklepów internetowych w naszej bazie. Przeglądaj pełny ranking cen i ofert Porównanie cen następuje w czasie rzeczywistym.

Recenzje i opinie

Opis produktu The Practice of Soft Cheese Making: A Guide to Making...

"Soft Cheese Making" was written in 1908 aby C.W. Waker-Tisdale and Theodore R. Robinson and contains a wealth of information on the art of soft cheese-making. Features topics including Production and Handling of Milk, Cream: Its Production, Composition and

Dane oraz specyfikacja:

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2017

  • The Practice of Soft Cheese Making: A Guide to Making Soft Cheese (sklep Libristo.pl)
    47,02 zł Sklep Libristo.pl
    Przejdź do sklepu

W naszym rankingu znajduje się 1 promocyjnych ofert w cenie 47,02 zł.

Opinie i recenzje użytkowników

Dodaj opinie lub recenzję dla The Practice of Soft Cheese Making: A Guide to Making Soft Cheese. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.

Produkty powiązane

Inne w kategorii Literatura obcojęzyczna