Zdjęcia produktu


Science and civilisation in china, part 5, fermentations and food science (Cambridge University Press)

(2000 / 769 / twarda / 9780521652704)
Literatura obcojęzyczna Cambridge University Press
Dostepność na dzień 18.12.2024: w magazynie

Promocyjna oferta cenowa:

1,108,77 zł
Sklep Libristo.pl
Przejdź do sklepu Najlepsza oferta w bazie!
Przejdź do sklepu 1,108,77 zł - najtaniej w bazie!

Prezentowana oferta sklepu Libristo.pl jest najbardziej atrakcyjna cenowo spośród setek sklepów internetowych w naszej bazie. Przeglądaj pełny ranking cen i ofert Porównanie cen następuje w czasie rzeczywistym.

Recenzje i opinie

Opis produktu Science and civilisation in china, part 5, fermentations...

Today Chinese cuisine is enjoyed in many parts of the world, yet little is known in the West about the technologies involved in making its characteristic ingredients. H. T. Huang's book is the first history of Chinese food technology in a western language. It describes the conversion of agricultural commodities into food and drink, and explores the origins, development and scientific basis of traditional Chinese technology as applied to the processing of four food categories: the fermentation of alcoholic drinks from grains; the conversion of soybeans into soyfoods and condiments; the preservation of foods and the production of noodles, vegetable oils, malt sugar, starch, etc; and, lastly, the processing and utilisation of tea. Where possible the Chinese experience is compared with equivalent systems in the West and elsewhere. The book ends with reflections on how nature, technology and human intervention have shaped the discovery and innovation of processed foods in traditional China.

Dane oraz specyfikacja:

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2017

  • Science and Civilisation in China, Part 5, Fermentations and Food Science (sklep Libristo.pl)
    1108,77 zł Sklep Libristo.pl
    Przejdź do sklepu

W naszym rankingu znajduje się 1 promocyjnych ofert w cenie 1108,77 zł.

Opinie i recenzje użytkowników

Dodaj opinie lub recenzję dla Science and civilisation in china, part 5, fermentations and food science. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.

Produkty powiązane

Inne w kategorii Literatura obcojęzyczna