Zdjęcia produktu


La cocina y los alimentos: enciclopedia de la ciencia y la cultura de la comida (Editorial Debate)

(2007 / 960 / miękka / 9788483067444)
Literatura obcojęzyczna Editorial Debate
Dostepność na dzień 19.12.2024: w magazynie

Promocyjna oferta cenowa:

153,29 zł
Sklep Libristo.pl
Przejdź do sklepu Najlepsza oferta w bazie!
Przejdź do sklepu 153,29 zł - najtaniej w bazie!

Prezentowana oferta sklepu Libristo.pl jest najbardziej atrakcyjna cenowo spośród setek sklepów internetowych w naszej bazie. Przeglądaj pełny ranking cen i ofert Porównanie cen następuje w czasie rzeczywistym.

Recenzje i opinie

Opis produktu La cocina y los alimentos: enciclopedia de la ciencia...

La publicación por primera vez en castellano de La cocina y losalimentos, de Harold McGee, un clásico desde su publicación en 1984,es todo un acontecimiento. Se trata de una auténtica biblia para losamantes y profesionales de la gastronomía de todo el mundo. La cocinay los alimentos es un extraordinario compendio de información básicaacerca de los ingredientes, las técnicas culinarias y los placeres del comer, que deleitará y fascinará a cualquiera que haya cocinado,saboreado la comida o disfrutado alguna vez de lla.

Dane oraz specyfikacja:

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2017

  • La cocina y los alimentos: enciclopedia de la ciencia y la cultura de la comida (sklep Libristo.pl)
    153,29 zł Sklep Libristo.pl
    Przejdź do sklepu

W naszym rankingu znajduje się 1 promocyjnych ofert w cenie 153,29 zł.

Opinie i recenzje użytkowników

Dodaj opinie lub recenzję dla La cocina y los alimentos: enciclopedia de la ciencia y la cultura de la comida. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.

Produkty powiązane

Inne w kategorii Literatura obcojęzyczna