Zdjęcia produktu


Guide to modern cookery (Cambridge University Press)

(2013 / 902 / miękka / 9781108063500)
Literatura obcojęzyczna Cambridge University Press
Dostepność na dzień 18.12.2024: w magazynie

Promocyjna oferta cenowa:

414,01 zł
Sklep Libristo.pl
Przejdź do sklepu Najlepsza oferta w bazie!
Przejdź do sklepu 414,01 zł - najtaniej w bazie!

Prezentowana oferta sklepu Libristo.pl jest najbardziej atrakcyjna cenowo spośród setek sklepów internetowych w naszej bazie. Przeglądaj pełny ranking cen i ofert Porównanie cen następuje w czasie rzeczywistym.

Recenzje i opinie

Opis produktu Guide to modern cookery

The late nineteenth and early twentieth centuries witnessed a revolution in the eating habits of European households with disposable incomes. Central to the culinary history of the period is the innovative French chef Georges Auguste Escoffier (1846–1935). His cooking methods, combined with a modern approach to managing professional kitchen staff, contributed to the development of a fashionable culture of dining out, notably at London's Savoy and Carlton hotels. Escoffier's influence was such that he was urged to publish his methods and recipes. Reissued here in its English translation of 1907, this textbook on haute cuisine was first published in French in 1903. Beginning with the fundamental elements of cooking, Escoffier gives nearly 3,000 descriptions and recipes, ranging from sauces and marinades to jams and jellies. Intended for the instruction of aspiring chefs, this monumental work remains a core text at cookery schools to this day.

Dane oraz specyfikacja:

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2017

  • Guide to Modern Cookery (sklep Libristo.pl)
    414,01 zł Sklep Libristo.pl
    Przejdź do sklepu

W naszym rankingu znajduje się 1 promocyjnych ofert w cenie 414,01 zł.

Opinie i recenzje użytkowników

Dodaj opinie lub recenzję dla Guide to modern cookery. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.

Produkty powiązane

Inne w kategorii Literatura obcojęzyczna