Joanna Jakubiuk, pedagog z wykształcenia, gotować zaczęła z miłości, zmieniła to w pasjęi sposób na życie. Uważa, że lokalne produkty z rodzinnego Podlasia nie ustępują najkorzystniejszym smakom świata. W swojej książce chce zmierzyć się z najistotniej niedocenianym warzywem - ziemniakiem. Jeżeli ktoś może udowodnić, że nie bez powodu ziemniak zaczął swoją wielką karierę na królewskim stole i tam powinien znowu trafić - to tylko ona. Niedoceniony, a niezastąpiony. Smaczny, zdrowy, przygotowywany na wszelkie realne sposoby. Ziemniak. Historia, odmiany, nieszablonowe połączenia i ponad 60 słonych i słodkich przepisów Podlasianki, która mówi o sobie: jestem aktywistką kulinarną. A o ziemniakach wie wszystko. Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Ziemniak. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.