Jak w ciągu jednego dnia weekendu przygotować 5 kolacji? To niemożliwe? Ależ skąd! To naprawdę nieskomplikowane. Raz w tygodniu warto kupić pokaźniejszą ilość podstawowych produktów, które można przechowywać, wykorzystywać je przez cały tydzień i gotować ekspresowe kolacje według przepisów przekazanych w książce.
Wystarczą niewielkie zmiany w organizacji pracy w kuchni i można kompletnie zrewolucjonizować gotowanie! Odbiorcy: - osoby zaganiane, które chcą zaoszczędzić czas oraz pieniądze - wszyscy, którzy dbają o zdrowe odżywianie Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę: - gromadzi metody i porady dotyczące ekspresowego gotowania na zapas - przybliża organizację przygotowania podstawowych komponentów potraw, które następnie można przechowywać, podgrzewać i modyfikować w kolejne dni tygodnia - zawarte w książce przepisy są nieskomplikowane, oryginalne i zapewniają pyszne potrawy, które namawiają do rodzinnych posiłków
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Kuchnia dla zabieganych. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.