Mimo szczepień co roku dopada Cię paskudna grypa? Martwisz się, że Twoja pociecha ciągle przynosi ze szkoły jakieś choróbska? Na myśl o najlżejszym nawet przeziębieniu panikującego i marudzącego w jego trakcie lubego cierpnie Ci skóra? Przeraża Cię perspektywa tygodnia spędzonego z tonami chusteczek higienicznych? Nie martw się!
choćby nie wiesz, jak z łatwością pozbyć się tego typu problemów! Na co dzień nie zastanawiamy się, co i w jakich ilościach jemy. A to obfity błąd! Odpowiednią dietą można zdziałać cuda. Od lat przekonują o tym Lech Tkaczyk i Barbara Jakimowicz-Klein.
Dieta odpornościowa to kolejna książka traktująca o potędze tkwiącej w racjonalnym odżywianiu i o dużej mocy ziół. Dowiedzieć się z niej można, co powoduje, iż chorujemy, w jaki sposób warto udoskonalać własne samopoczucie, dlaczego najlepiej jeść pomidory, kalafior i śliwki, a potrawy doprawiać czosnkiem, pokrzywą, cynamonem, gorczycą itd.
Warto przy tym zaznaczyć, że kolejna publikacja Wydawnictwa ASTRUM to nie tylko zestawienie teoretycznych dywagacji – jej dostatek tkwi w obszernym zbiorze sprawdzonych receptur na smaczne i zdrowe dania podnoszące niepodatność organizmu!
Chcesz być w dobrej formie? Zajrzyj do tej książki koniecznie! Tytuł Dieta wytrzymałościowa wyd. 2 Autor Barbara Jakimowicz-Klein Wydawnictwo Astrum EAN 9788364786518 ISBN 9788364786518 Kategoria Poradniki\Uroda i zdrowie ilość stron 224 Format 14.8x20.5x1.2 cm Rok wydania 2020 Oprawa Miękka Wydanie 1 Waga 0.302 kg
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Dieta odpornościowa. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.