Bez korzystnego jedzenia, korzystnego wina i dobrych przyjaciół nie można świętować. Vicco von Bülow (Loriot)
W obfitym bądź minimalnym kręgu, z okazji ślubu, chrzcin, spotkania biznesowego lub bez okazji - powodów do wspólnego biesiadowania jest sporo. Jak przygotować przyjęcie, aby było ono udane? Jak je poprowadzić i jak pożegnać gości? Tego dowiecie się z naszego poradnika.
wyśmienite przygotowanie: skorzystajcie z doświadczeń ekspertki, a wasi goście niewątpliwie wyjdą z przyjęcia zadowoleni. Poręczne rady i wskazówki ułatwią wam zaplanowanie przyjęcia z każdej okazji i wybrnięcie z kłopotliwych sytuacji.
Przyjemność dla gości i gospodarzy: od stylowego powitania, genialnie przygotowanego posiłku po rozmowy przy stole - jak zachwycić gości, nie męcząc się przy tym. Spotkania w ogrodzie i pikniki.
wykwintne świętowanie: w domu i restauracji. Pomysły na zaproszenia, ilustracje ułatwiające ustawienie bufetu, eleganckie nakrycia -- kto zamawia, kto płaci.
- Od przygotowań do pożegnania
- Rady na sytuacje awaryjne
- EXTRA: idealne zaproszenie
Autorka, Elizabeth Bonneau, od ponad dziesięciu lat prowadzi seminaria na temat stylu i organizacji spotkań. Do jej klientów zaliczają się między innymi Deutsche Bank i Daimler-Chrysler. Pisze artykuły do prasy i jest autorką licznych poradników.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Sztuka podejmowania gości - elisabeth bonneau. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.