Zdjęcia produktu


Technolgia żywności. część 3. technologie kierunkowe. tom 2

(2012 / 300 / Format-AB / pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny / broszurowa / 9788389184375)
Podręczniki
Dostepność na dzień 24.11.2024: w magazynie

Promocyjna oferta cenowa:

56,85 zł
Sklep TaniaKsiazka.pl
Przejdź do sklepu Najlepsza oferta w bazie!
Przejdź do sklepu 56,85 zł - najtaniej w bazie!

Prezentowana oferta sklepu TaniaKsiazka.pl jest najbardziej atrakcyjna cenowo spośród setek sklepów internetowych w naszej bazie. Przeglądaj pełny ranking cen i ofert Porównanie cen następuje w czasie rzeczywistym.

Recenzje i opinie

Opis produktu Technolgia żywności. część 3. technologie kierunkowe....


Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Dopuszczony do stosowania szkolnego w 2012 roku.

Dane oraz specyfikacja:

  • Kategoria

    Podręczniki
  • ISBN

    9788389184375
  • Oprawa

    Broszurowa
  • Autor

    Pod red. ewy czarnieckiej-skubiny
  • Wydawnictwo

    Format-ab
  • Ilość stron

    300
  • Rok wydania

    2012
  • Przecena

    -
  • Opinia użytkowników

    -

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2017

  • Technolgia żywności. Część 3. Technologie kierunkowe. Tom 2 (sklep TaniaKsiazka.pl)
    56,85 zł Sklep TaniaKsiazka.pl
    Przejdź do sklepu
  • Technolgia żywności. Część 3. Technologie kierunkowe. Tom 2 (sklep TaniaKsiazka.pl)
    63,07 zł Sklep TaniaKsiazka.pl
    Przejdź do sklepu

W naszym rankingu znajduje się 2 promocyjnych ofert w cenach od 56,85 zł do 63,07 zł.

Opinie i recenzje użytkowników

Dodaj opinie lub recenzję dla Technolgia żywności. część 3. technologie kierunkowe. tom 2. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.

Produkty powiązane

Inne w kategorii Podręczniki